Medisch Pedicure met een energetisch tintje

Mijn naam is Tineke Kaspers, ik ben getrouwd en ik heb 2  dochters. Ik ben medisch pedicure en heb een goed lopende pedicurepraktijk en vind het superbelangrijk dat iedereen goede voetzorg krijgt. Mensen gaan met een blij gevoel de deur uit maar ik merk ook dat het ontnemen van de symptomen niet altijd voldoende is. Ik ben daarom online trainingen gestart zodat niet alleen het symptoom maar ook de oorzaak wordt aangepakt. Het is daarbij erg belangrijk te kijken naar het gevoel achter de klacht, waarom heb je precies die voetklacht en hoe kan je er voor zorgen dat de voetklacht verdwijnt en je je daarna beter voelt. Het is een mix van de wet van aantrekking en intunen op het juiste gevoel. Door dit aan te pakken ga je begrijpen waarom je de voetklachten hebt en wat je er aan kunt doen.