Selecteer een pagina
Er zijn veel verschillende voetklachten en via deze pagina kunt u zien wat volgens de germaanse geneeskunde het onderliggende probleem (conflict is).

Germaanse Geneeskunde is niet alleen een nieuwe zienswijze binnen de geneeskunde, het staat voor een nieuw bewustzijn. Het is het besef dat ieder organisme over een onuitputtelijke creativiteit en buitengewone, zelfherstellende vermogens beschikt. Het is de erkenning dat iedere cel in ons lichaam is toegerust met een biologische wijsheid die wij delen met alle levende wezens.

Via de website www.germaansegeneeskunde.nl kunt u lezen wat de germaanse geneeskunde precies inhoudt, op de pagina laat ik zien welke voetklachten er zijn en wat het onderliggende probleem is.

Likdoorn: Ga bij jezelf na vanaf welk moment je last hebt van de likdoorn, een likdoorn heeft te maken met een scheidingsconflict. Je werd op dat moment van iets of iemand gescheiden. Wat is er gebeurd wat jouw zo geraakt heeft?

Eelt: Het biologische conflict dat verband houdt met de opperhuid is een scheidingsconflict dat ervaren wordt als verlies van fysiek contact